Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які люблять проводити час за комп'ютерними іграми чи іграми на консолях, є цікава відеоробота від одного з фанатів серії GTA. На різних форумах, а також у соціальних мережах продовжують обговорювати та ділитися враженнями від першого офіційного трейлера Grand Theft Auto 6.

GTA 6 в стилі GTA V, скріншот: YouTube

Частина шанувальників вирішила поділитися своїм поглядом на трейлер. Так, один із геймерів вирішив відтворити трейлер майбутньої гри, але використовуючи для цього Grand Theft Auto 5, якій вже 12 років.

Варто відзначити, що вийшло досить цікаво, а ролик доступний для всіх користувачів мережі в YouTube.

Багато шанувальників буквально кадр за кадром вивчали перший офіційний трейлер GTA 6. Саме такий підхід і був потрібен, щоб знайти згадані локації у попередніх іграх та відтворити їх.

Популярні новини зараз

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

GTA 6 в стилі GTA V, скріншот: YouTube

Створений фанатом трейлер починається так само, як справжній – з видом на захід сонця над містом. Далі слідує пенітенціарна установа Боллінгброк в окрузі Лос-Сантос, схожа на те, що ми бачили в трейлері GTA 6.

GTA 6 в стилі GTA V, скріншот: YouTube

Незважаючи на стрибок поколінь між двома іграми, створений фанатами трейлер має просто неймовірний вигляд. Хоча неможливо зробити кожен кадр однаковим, він майже бездоганний.

GTA 6 в стилі GTA V, скріншот: YouTube

Ще цікаво нагадати, що нещодавно ще один геймер і оглядач ігор порівняв кадри трейлера GTA 6 з місцями в оригінальній GTA: Vice City. І схоже, що така тенденція тільки продовжуватиметься, з'являтимуться нові й нові схожі ролики.

Нагадаємо, "Флоридський Джокер" хоче відсудити у Rockstar 1-2 мільйони за образ у GTA VI, але його вже "послали": "Такі, як ти...".

Раніше повідомлялося, коп під прикриттям, легенда "Боні з Клайдом" та штани з 3 частини: найкращі теорії з арту GTA VI.

Також, росіяни обдурили весь світ, випустивши найжахливішу гру The Day Before з багами аж за 40 євро: "Сором і ганьба".