На PC Gaming Show команда The Chinese Room оголосила про новий вампірський клан, який стане доступним для гравців у грі "Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2" відразу після її виходу.

Гравці отримають можливість взяти на себе роль представника клану Бану Хакім, відомого також як Ассаміти. Ці вампіри славляться своїм дотриманням строгих правил і власного кодексу. Зазвичай, цей клан полює на інших вампірів, котрі порушують закон і заслуговують на покарання.

З офіційного опису на сайті розробників:

Бану Хакім - це прокляті істоти, спраглі крові інших вампірів. Вночі вони часто виступають як судді або охоронці законності. Більшість представників клану Бану Хакім дотримуються строгого кодексу, ґрунтованого на вірі, законах та етиці. Вони задовольняють свою спрагу, вживаючи кров тих, хто порушує їх правила.

Здібності Бану Хакім ідеально підходять для слідкування за жертвою та безшумного переміщення. Ці каїніти також можуть рухатися з неймовірною швидкістю, завдаючи смертельних ударів.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2" заплановано до виходу восени 2024 року на ПК (Steam, EGS, GOG), PlayStation 5 і Xbox Series.