Для всіх наших читачів, які люблять проводити час за комп'ютерними іграми, є цікаві новини. Всесвітньо відомий розробник ігор компанія Ubisoft націлився на амбітний проект – створення одразу двох нових ігор. Інтригує те, що ці два проекти будуть у серії Far Cry.

Новими деталями поділився авторитетний інсайдер Том Хендерсон. За його словами, Ubisoft розробляє одразу дві гри у популярній серії Far Cry.

Far Cry 6, скріншот

Раніше Insider Gaming вже оприлюднив інформацію про Far Cry 7, стверджуючи, що вона вийде в 2025 році і використовуватиме ігровий двигун Snowdrop. Хоча ці чутки досі не отримали жодних підтверджень, у Хендерсона вже є ще один цікавий витік інформації.

Згідно з отриманими показаннями, зараз створюється ще одна гра в серії Far Cry - розрахований на багато користувачів шутер, поки відомий тільки під кодовою назвою: "Project Maverick".

Популярні новини зараз

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Far Cry 6

Трейлер нового зараз Far Cry 6

У ньому планується реалізувати типовий для франшизи ігровий процес, де гравці зможуть створювати нове спорядження та корисні предмети із ресурсів, що збираються.

Також у новинці буде штаб-квартира, де можна буде зберігати предмети, але при цьому в грі працюватиме "permadeath", що означає, що гравці втратить все майно, якщо їхній персонаж загине.

Сетингом для розрахованого на багато користувачів Far Cry обрали вигадану версію Аляски. Також назвав інсайдер і приблизне вікно релізу іграшки, додавши, що її, ймовірно, буде випущено раніше Far Cry 7, реліз якого планують у квітні 2025 року.

Звичайно, шанувальникам франшизи слід дочекатися офіційних анонсів від Ubisoft, але у світі інсайдерської інформації портал Insider Gaming вважається досить надійним джерелом.

Нагадаємо, якими болячками може нагородити смартфон: розкрито правду про вплив гаджетів на здоров'я.

Раніше повідомлялося, все за хардкором: критики оцінили нову "Super Mario Bros Wonder", що чекає на гравців.

Також, захисники Палестини звинуватили Valve у підтримці "терористів" у Counter-Strike: "Так і не вибачились".