Настав час поговорити про те, що ми всі так сильно любимо і дорослі, і діти, і навіть дорослі діти. У п'ятницю, 20 жовтня, на приставки Nintendo Switch вийшла нова іра Super Mario Bros. Wonder.

За справу взялися критики та блогери, які поставили перші оцінки, а також написали безліч оглядів на новинку. Її оцінюють, як справді гарну гру. Мабуть, шутери всім набридли.

Про це стало відомо завдяки метриці на порталі MetaCritic.

Super Mario Bros Wonder, скріншот: YouTube

З перших цікавих подробиць ми вже знаємо, що у "Super Mario Bros. Wonder" дебютує новий голос головного героя. Маріо озвучив Кевін Афгані, замінивши Чарльза Мартіне, який чудово виконував свою роботу понад 30 років.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Super Mario Bros Wonder, скріншот: YouTube

Оцінки нової Super Mario

Середня оцінка на порталі Metacritic – 93 бали. Звісно, ​​Super Mario Bros. Wonder отримала позначку "треба грати". Критики навіть серед тих, хто не поставив 100 балів називають Super Mario Bros. Wonder найкращою 2D-грою серії з часів SNES.

Платформер отримав нове життя завдяки новому фантастичному стилю графіки, відмінним абсурдним перетворенням та гнучкому налаштуванню складності.

Super Mario Bros Wonder, скріншот: YouTube

Тільки на бал нижче у середньому гра має OpenCritic. Це теж досить добрий рейтинг для нової Super Mario. 97% критиків рекомендують гру.

Оглядачі пишуть, що Super Mario Bros. Wonder вийшла дуже захоплюючою грою як для аудиторії, так і для більш хардкорних геймерів, де майже кожен наступний рівень додає в геймплей або візуальну естетику щось нове, іноді сильно змінює сприйняття навіть знайомих елементів, не даючи занудьгувати.

Чудо-квітка і нові предмети, що трансформують героїв, здорово розбавили загальну динаміку, а красиві анімації, натхненні гучним фільмом "Брати Супер Маріо в кіно", зробили картинку яскравішою і живішою.

Похвали також удостоїлися система значків та мережевий режим із опцією взаємної допомоги.

Нагадаємо, екранізація "Bioshock": фанатів приголомшили роботою над легендою.

Раніше повідомлялося, що ці помилки залишаться тільки в "Cyberpunk 2077": з'явилися "секретні" деталі з розробки "The Witcher 4".

Також, і так зійде: фанатам містобудівних стратегій пообіцяли "пресну" Cities: Skylines II.