Вже скоро вийде легендарна екранізація відомої гри Bioshock. Це екранізація однойменної популярної гри, яка була створена ще в 2007 році.

За режисуру у фільмі відповідає режисер стрічки "Я – легенда", а сценаристом виступає не менш відомий Майкл Грін, який працював над сценарієм "Бігучий по лезу 2049". Анонсували створення фільму у лютому 2022 року, але потім нічого не було відомо про процес.

"Bioshock". Фото: скріншот
Bioshock.Фото: скріншот

Екранізацією зараз займається компанія Netflix. Про те, що робота над екранізацією гри триває повідомив сам Майкл Грін в інтерв'ю виданню "Collider". Він акцентував увагу на тому, що робота над картиною продовжується, команда любить цю гру і планує зробити реалістичний та кращий фільм. Він розповідав, що це краща гра, адже сюжетний ряд відкриває ряд філософських питань. Раніше робота над проєктом була відкладена через страйки сценаристів.

"Bioshock". Фото: скріншот
Bioshock. Фото: скріншот

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Анонсували екранізацію гри ще у лютому 2022 року. Але тривалий час робота стояла на стопі через масові страйки в США. Команда співпрацює з засновниками гри, щоб реалістичніше передати атмосферу у фільмі. Головним героєм, за чутками, буде Кіану Рівз, а зараз з ним ведуться переговори. Поки що навіть приблизної дати виходу фільму немає. Паралельно з цим проводиться розробка нової версії гри BioShock 4, яка, за чутками, ведеться досить давно.

Варто зазначити, що в оригінальній грі розповідається про жителів міста, яке знаходиться під водою. За сюжетом, вони всі "підсіли" на препарат, який здатен давати суперсилу.

Нагадаємо, портал Знай інформував, доведеться зашивати рота: новий трейлер "розумного" горору "Don't Scream" - від туалету далеко не йдемо

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ці помилки залишаться тільки в "Cyberpunk 2077": з'явилися "секретні" деталі розробки "The Witcher 4"

Також, наш портал інформував, Пітер Паркер об'єднається з Вєнумом: критики вважають Spider-Man 2 найкращою грою про супергероїв