Нова гра Alan Wake 2, яка тільки-но вийде на популярних платформах під кінець жовтня, вже встигла порадувати фанатів. Ось такий парадокс гри ще не вийшла, але геймери отримали задоволення від інформації, що буде два безкоштовні доповнення (DLC).

Фінський письменник, а також сценарист багатьох популярних комп'ютерних ігор Сем Лейк розповів про це під час виступу на EGX у Лондоні.

За словами Сема, вміст двох доповнень для Alan Wake 2 буде "дуже значним".

"Alan Wake 2", скріншот: X

Платні розширення обговорювалися у травні минулого року, коли Remedy Entertainment представила різні видання Alan Wake 2: це два пакети під назвою Night Springs та The Lake House.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Alan Wake 2", скріншот: X

Однак подробиці, що стосуються безкоштовного завантаженого контенту, або, принаймні, його актуальність, не опубліковані: як уже згадувалося, Сем Лейк визначив їх як щось важливе, але для отримання додаткової інформації геймерам доведеться зачекати.

"Alan Wake 2", скріншот: X

Дія гри Alan Wake 2 відбувається за тринадцять років після подій першої частини. У ній з'явиться другий ігровий герой, Сага Андерсон, а також з'явиться можливість перемикання між нею та Аланом Уейком у будь-який момент кампанії, стикаючись із різними ситуаціями.

Одна з українських студій постаралася й потішила крутезною озвучкою трейлера, гравці чекають на ці голоси у новій частині захопливого горору:

Фактично, якщо Сага переміщається в реальному світі, проводячи розслідування, метою яких також є пошук проклятого письменника, Алан повинен знайти вихід із темного місця, в якому він був ув'язнений і яке, мабуть, населене істотами, які зовсім не схожі на інших.

Нагадаємо, шукай свій чорний прапор! В Україні створили симулятор піратського життя Corsairs Legacy, на пригоди вже чекають.

Раніше повідомлялося, реліз стратегії "Total War: Pharaoh": нудятина та баги.

Також, монстри, загадки та прокляті вулиці міста – під рідну мову: ремейк Silent Hill 2 отримав українську локалізацію.