Фанати ігор про асасин знають, що кожна нова гра буквально переповнена історичними фактами, і навіть "пасхалками". Буває, що можна зустріти і англійського письменника Чарльза Діккенса, чи навіть Папу Римського. Ось, наприклад, в Assassins Creed Mirage виявили досить кумедну деталь, яка стосується звичайного мила.

Справді, відтворити людей, мови та історію Багдада в Assassin's Creed Mirage – важке завдання з огляду на те, як мало часу було у Ubisoft.

І деякі ігри Assassin's Creed досі мають відомі орієнтири сьогодні, які дозволяють історикам та розробникам Ubisoft легше відтворити їх. Про це пишуть на порталі GameRant.

Assassin's Creed Mirage, скріншот: YouTube

Історик Рафаель Вейланд згадав, що розробники Ubisoft, намагаючись створити середньовічний Багдад, іноді мали дивні питання, які йому ніколи раніше не ставили. Це призвело до багатьох досліджень та деяких обґрунтованих та цікавих припущень.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Assassin's Creed Mirage, скріншот: YouTube

Одне з таких питань полягало в тому, як люди того часу підмітали перед своїм будинком, а інше – чи знає він щось цікаве щодо ароматичних ліній, пов'язаних із ринком мила. Гігієна та мило – це, очевидно, важливі речі, але точно не те, про що більшість людей подумає, коли справа стосується історії.

"Кумедно, що торговці милом іноді виготовляли з мила бруски, трохи схожі на тістечка. Іноді вони говорили мандрівникам та іноземцям, що це торт. Це зайшло настільки далеко, що люди теж підхопили це і почали робити тістечка, схожі на шматок мила. Уявіть, що ви щойно почали намагатися вмиватися, а насправді це торт", – розповів Рафаель Вейланд.

Після такої цікавої та забавної знахідки творці Assassin's Creed Mirage просто не могли не пожартувати про це у грі. Історик зізнається, що йому дуже подобається знаходити подібні факти та досліджувати їх.

Нагадаємо, "Фаталіті" у нових фарбах: фанам Mortal Kombat 1 показали мод, що дозволяє грати від першої особи.

Раніше повідомлялося, що не слід цього робити зі своїм смартфоном: чим небезпечна зарядка до 100%.

Також, нова Commandos: Origins відправить геймерів на Другу світову війну: "легкої прогулянки" не буде.