Для всіх наших шанованих читачів, які люблять проводити час за комп'ютерними іграми, є цікаві новини. Справа в тому, що нова частина Assassin's Creed здивує багатьох фанів новими механіками. Віддані шанувальники помітили, що майбутня Assassin's Creed Mirage здається цілеспрямованішою.

Це добре видно з численних епізодів, у яких доводиться підслуховувати розмови, стежити за підказками чи вирішувати невеликі головоломки.

Про це в недавньому інтерв'ю розповів директор зі створення квестів та світу гри Саймон Арсено.

Assassin's Creed Mirage, скріншот: YouTube

За його словами, джерелом натхнення до створення цих детективних механік було власне минуле серії.

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Нашою метою було повернутися, як ви сказали, до детективного почуття. Воно було присутнє і в AC 1, де, починаючи гру, потрібно було знайти мету. Це було дуже механічно, але це була механіка стеження, підслуховування і так далі. А потім потрібно було вбити свою мету", - каже Арсено.

Assassin's Creed Mirage, скріншот: YouTube

Втім, не тільки Assassin's Creed, а й нещодавні ігри від Frogwares про Шерлока Холмса допомогли сформувати в них особливу увагу саме до ретельних спостережень та дедуктивних міркувань.

"Ми хотіли повернутися до цього відчуття, і натхнення черпали не лише з Assassin Creed, але й з ігор про Шерлока Холмса, особливо щодо об'єднання інформації в групи і розслідування", - пояснює Арсено.

Assassin's Creed Mirage вийде 5 жовтня на PC, PlayStation 4, PS5, Xbox One та Xbox Series X/S, а наступного року також... на iOS. Вже на релізі Assassin's Creed Mirage буде підтримувати всі доступні методи масштабування на ПК, Intel XeSS Super Sampling, Nvidia DLSS і AMD FSR.

Нагадаємо, не кожен зможе це витримати: як би виглядала Cyberpunk 2077, якби її створювали розробники Starfield.

Раніше повідомлялося, що у "Last of us" з'явився конкурент: у мережу проник тизер серіалу по Fallout, фанатам показали головне.

Також, трикнопковий фаталіті, нові герої та соковиті ефекти: що ще показали у трейлері "Mortal Kombat 1".