З'явилася інформація про проблеми розробки наступної частини гри з дуже популярної серії The Last of Us від студії Naughty Dog. Журналісти видання Kotaku з'ясували, що доля наступного проєкту, який має отримати назву "The Last of Us: part III", може бути під загрозою.

Зараз це одна з найпопулярніших ігор для консолей, а також комп'ютерних платформ, проте доля цілого ігрового всесвіту в руках жорсткої кризи.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Kotaku.

The Last of Us, скріншот: YouTube

Naughty Dog - одна з найвідоміших та найшанованіших студій в індустрії, але і їх не оминув загальний економічний спад та необхідність скорочення персоналу.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Розробники, які подарували геймерам серії Uncharted, The Last of Us та багато інших цікавих проєктів, були змушені звільнити понад 25 контрактних працівників.

The Last of Us, скріншот: YouTube

За інформацією видання Kotaku, більшість постраждалих – фахівці із забезпечення якості (QA). Саме це вплинуло на розробку розрахованого на багато користувачів спін-офу The Last of Us, який тепер ще "не повністю скасований", але при цьому знаходиться на "на тонкій кризі".

Це підкріплюється і повідомленнями від Bloomberg, які ще в травні заявили, що майбутнє проєкту поставлено під сумнів через негативні відгуки та фінансові та репутаційні втрати, викликані проблемним портом The Last of Us Part 1 для ПК.

Зараз над проектом залишається працювати невелика команда, поки студія переглядає свій напрямок розвитку, повідомляють джерела Kotaku в Naughty Dog.

Нагадаємо, навіть "лаги" не завадили: експерти поділилися першими оцінками Assassin Creed Mirage.

Раніше повідомлялося, поміняй клавіатуру на кермо: у легендарному симуляторі про далекобійників ETS запропонували справжню роботу.

Також, кінець страйку: автор серіалу The Last of Us взявся за продовження легендарної історії.