Мережею починає поширюватися інформація, що Naughty Dog розробляє The Last of Us 3.

Зовсім недавно актриса, яка зіграла Діну в The Last Of Us, розповіла, що зараз працює над одним секретним проєктом.

На сторінці Інстаграм, Шенон Вудворд опублікувала фото роботи, яке підписала так: "Запис репліки секретної відеоігри". Далі після повідомлення вона залишила три смайлики. Шанувальники гри одразу висловили свої припущення. Серед них і те, що три смайлики натякають на The last Of Us3.

Повідомлення Шенон Вудворд. Фото: скрін Інстаграм

У коментарях під публікацією розгорілася ціла дискусія, над чим працює актриса і чи пов'язано це з третьою частиною гри. Проте сама акторка нічого не прокоментувала.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Шенон Вудворд – відома актриса, яка знімалася не лише у відомих фільмах, таких як "Світ Дикого Заходу" та "Виховуючи Хоуп". Вона має ще цікаву і впізнавану роль у відеогрі The last Of Us 2.

The Last of Us, фото: Instagram

Фанати The last Of Us прийняли її слова буквально і подумали про тизер третьої частини гри. Але, на жаль, це лише припущення, які не обґрунтовані офіційними фактами. На даний момент ні Naughty Dog, ні PSS жодних коментарів із цього приводу не давали. Тому залишається лише чекати, доки про це заявлять на офіційному рівні.

Нагадаємо, портал Знай інформував, пограбування квартир, спорт та героїня "Барбі": у мережу злили безліч новинок, які будуть у GTA 6

Раніше на порталі Знай повідомлялося, у Cyberpunk 2077 знайшли український Крим, і ще дещо

Також наш портал інформував, тамплієри, це ж просто! Assassin's Creed Mirage заінтригувала фанатів механікою та квестами у стилі Шерлока Холмса