Для всіх шанувальників комп'ютерних ігор є дуже цікава інформація щодо наступної версії гри з серії Mafia від 2K та Hangar 13. Четверта частина, схоже, що не відбуватиметься у Лас-Вегасі чи іншому великому місті.

Таку інформацію знайшли мисливці за базами даних. Справа в тому, що ряд списків вакансій на посаду старшого 3D-художника по оточенню в Hangar 13 передбачає, що дія майбутньої гри студії Mafia 4 навряд чи відбуватиметься у великому місті.

Про це стало відомо завдяки інформації на порталі Twisted Voxel.

Mafia IV, скріншот: YouTube

У посадових обов'язках у кожному зі списків згадується створення ресурсів для ААА-гри у великомасштабному віртуальному середовищі з упором на органічні моделі з використанням комбінації процедурно генерованого ландшафту та ручного ліплення, моделювання, текстурування та освітлення.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

В описі вакансії для кожного зі списків чітко вказано, що новий співробітник розроблятиме і підтримуватиме високоякісне ігрове середовище та вноситиме внесок у нову гру франшизи Mafia, тобто Mafia 4.

Згадка органічних моделей і ландшафту, що процедурно генерується, передбачає, що дія Mafia 4 не відбуватиметься в міських умовах великого міста.

Раніше, ґрунтуючись на попередніх списках вакансій на посаді провідного дизайнера ІІ, головного дизайнера ІІ та старшого системного дизайнера, повідомлялося, що в Mafia 4 будуть представлені "цикли потайного та бойового ігрового процесу", а також можуть бути елементи розрахованого на багато користувачів режиму/живого сервісу.

У списках провідного дизайнера ІІ та головного дизайнера ІІ говорилося, що "наступна ітерація франшизи Mafia", Mafia 4, включатиме "цикли потайного і бойового ігрового процесу". Далі згадувалося, що обидва дизайнери ІІ сприятимуть створенню систем ІІ, архетипів та моделей поведінки від прототипу до випуску гри.

Mafia IV, скріншот: YouTube

Крім того, вони відповідатимуть за проектування та розробку бойових та небойових NPC. Вони будуть розробляти нові архетипи, що відповідають бачення гри Mafia, починаючи від креативних та технічних прототипів дизайну і закінчуючи поведінкою та здібностями ворогів.

Нагадаємо, хочеться подрімати прямо на роботі? Японські вчені створили спеціальну подушку для сну в офісі.

Раніше повідомлялося, що власники новеньких iPhone 15 продовжують скаржитися на нову лінійку: не всі смартфони заряджаються від пауербанків.

Також, ІІ з'явиться в Instagram, Facebook та WhatsApp: що зміниться для користувачів мережі.