Обсяг пам'яті, який займає програма залежить від багатьох факторів: складність та розмір програми, а також задачі, які виконуються у фоновому режимі.

Є кілька типів застосунків, які потребують значної кількості пам’яті. Здебільшого це програми, пов'язані з великим обсягом інформації. Щоб телефон краще працював, потрібно налаштувати всі потрібні програми, а застосунки якими не користуєтесь - видалити.

Мобільні додатки. Фото: скриншот Youtube

Соцмережі

Більшість людей використовують соціальні мережі щодня - спілкуються з друзями чи просто переглядають контент. Такі додатки можуть забирати велику кількість пам’яті саме через значний обсяг контенту. Це такі соціальні додатки як Instagram, Facebook, Twitter, Tik-Tok.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Мобільні ігри

Ігри, у можна віднести до тих програм, які призводять до гальмування телефону. Особливо це складніші та інтенсивніші ігри, адже багато пам'яті йде на обробку графіки та ефектів.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Месенджери

Месенджери можна віднести до програм, які будуть "гальмувати" роботу телефону. Вони завантажують дуже велику кількість оброблюваної інформації. Всі відео та фото, які переглядаються, майже завжди зберігаються у телефоні. Тому варто налаштувати додатки та періодично чистити пам'ять смартфона від цього.

Великий обсяг пам’яті для додатків це не завжди погано. Для деяких програм це необхідно, щоб забезпечити максимальну продуктивність смартфона.

Нагадаємо, портал Знай інформував, заберіть роутер подалі від них: які предмети у будинку "ріжуть" сигнал Wi-Fi

Раніше на порталі Знай повідомлялося, ще не все втрачено: як врятувати життя смартфону, який впав прямо у "трон"

Також, наш портал інформував, зникне нервовий тік, і забудете про вічні "перезавантаження": як збільшити швидкість домашнього інтернету