Нещодавно відбулася осіння презентація лінійки iPhone 15. Залежно від країни ціна на новенький гаджет може відрізнятися більш ніж вдвічі. Стало відомо, де він обійдеться найдешевше, а де - дорожче.
Портал Nukeni зібрав дані по всіх регіональних версій офіційного сайту Apple, де є ціни на нещодавно анонсований iPhone 15 Pro. У результаті, в деяких штатах США за телефон просять таку ж суму, як і за торішній iPhone 14 Pro, а ось у Туреччині ціна злетіла більш ніж на 60%.

iPhone 15, скріншот: YouTube

Так, найдешевший iPhone 15 Pro на 128 GB у США коштує 999 доларів. Адекватні ціни також можна зустріти в Японії – 1080 доларів, у Гонконгу та Китаї – 1099 доларів.

При цьому за новим гаджетом точно не варто їхати до Індії, адже там за нього доведеться віддати 1623 дол. А от у Бразилії та Туреччині ще дорожче – 1909 доларів та 2409 доларів відповідно.

Порівняння цін на iPhone 15 Pro по країнах, дані Nukeni

Варто зазначити, що українцям вже назвали ціну на гаджет - він коштуватиме від 40 600 гривень. Враховуючи середню зарплату у розмірі 16 012 гривень, середньостатистичному українцеві доведеться працювати понад 53 дні, щоб купити новий iPhone, при цьому не звертаючи уваги на голод та спрагу.

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Нагадаємо, жодної їжі до Нового року: скільки доведеться віддати українцям зарплат за iPhone 15

Раніше ми писали про те, що популярний магазин техніки на межі банкрутства: що буде з новими iPhone і телевізорами

Як повідомляв Знай.ua, звичка, яка може призвести до трагедії: в Apple розповіли чомусь небезпечно засипати разом зі смартфоном