З'явилися цікаві новини для тих, хто любить пограти в комп'ютерні ігри на тему постапокаліпсису. Також круто дізнатиметься тим, хто любить дивитися серіали, що вийшов тизер-трейлер до телесеріалу Fallout.

Відео проникло в соціальні мережі та продемонструвало вражаючий вигляд серіалу.

Крім того, тизер відкрив перший погляд головного героя.

Телевізійний серіал Fallout для Amazon Prime Videos є однією з найочікуваніших екранізацій відеоігор. Втім, досі про нього було мало інформації.

Fallout, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Коли Prime Video вперше анонсувала свою серію Fallout, реакція на цю ідею варіювалася від оптимізму до щирого страху. Одна справа - зафіксувати зовнішній вигляд такого впізнаваного ігрового продукту, але зовсім інше залишатися вірними атмосфері, яку підтримує така відома франшиза.

На щастя, кілька коротких оглядів розвіяли занепокоєння візуальним аспектом серії Fallout, оскільки ретельні зусилля були застосовані для імітації художнього стилю ігор майже бездоганно. Щонайменше з приводу Fallout 4.

Кадр із тизера Fallout, скріншот: X

На Gamescom, німецькій ігровій конвенції, що відбулася наприкінці серпня, гостям показали закритий тизер серіалу. Але одному з відвідувачів вдалося його зняти, і він просочився до інтернету.

Тизер Fallout починається з кадрів літальних апаратів, що перевозять солдатів, а потім переходить до загону фігур, одягнених у фірмову силову броню. Далі трейлер переходить до знайомого фанатів Fallout видовища: усередині сховища.

Молодий мешканець притулку, здається, готовий вийти з щойно відкритих дверей сховища, йдучи стопами всіх героїв гри Fallout, які були раніше. Тизер закінчується військовою сценою, коли починають падати бомби, спочатку на задньому плані, а потім просто посеред багатолюдного міста.

Нагадаємо, скільки потрібно чекати при перезавантаженні роутера, щоб інтернет знову працював нормально: три простих правила.

Раніше повідомлялося, що жодної їжі до Нового року: скільки доведеться віддати українцям зарплат за iPhone 15.

Також, трикнопковий фаталіті, нові герої та соковиті ефекти: що ще показали у трейлері "Mortal Kombat 1".