Геймер оформив преміальну підписку на Starfield, яка дала змогу отримати доступ до гри раніше.

Подія трапилася в ніч на 1 вересня, коли чоловік з захопленням грав в преміальне видання гри. Однак майже о третій ночі в сусідній квартирі пролунав вибух і почалася пожежа. Про цю подію він розповів на форумі Reddit.

Пост на Reddit. Фото: скрін форуму

Історія вийшла під заголовком: "Starfield врятував мою родину". Чоловік вирішив якнайдовше досліджувати довгоочікувану гру. За словами геймера він чекав на її вихід, ще з 2015-2016 років та коли дізнався про вихід, оформив ранню підписку. Саме вночі 31 серпня на 1 вересня користувач вирішив досліджувати всесвіт гри всю ніч.

Кадри гри Starfield. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути

Показати ще

Саме це і врятувало його та дружину від пожежі. Чоловіка зацікавив вибух, а коли той вийшов, то зрозумів, що зайнялася квартира, розташована поверхом нижче. Вогонь виник через коротке замикання та швидко поширився дерев'яним будинком. Оцінивши ситуацію прихильник гри взяв свій Xbox та врятував дружину. Чоловік рятувавши свою обраницю отримав лише незначні опіки. Тому, виходить, що ранній доступ до гри врятував родину, адже невідомо чим би закінчилася історія якби спав і чоловік. Сам геймер подякував грі за те, що врятувала його та родину від жахливої трагедії.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, шахраї чатують на вас всюди: чому українцям треба бути обережнішими у Telegram

Раніше портал Знай інформував, Arcane: Прем'єра другого сезону League of Legends відбудеться взимку 2024 року

Також наш портал повідомляв, гаманці геймерів "схуднуть": Sony суттєво підвищує вартість передплати PlayStation Plus