Компанії Paradox Interactive та Paradox Tectonic порадували фанатів лайф-симуляторів. Нова версія гри Life by You вийде у ранньому доступі для персональних комп'ютерів. Спочатку планувалося випустити гру у вересні, але творці перенесли свої плани на весну 2024 року.

Розробник Paradox Tectonic минулого березня представив Life by You – гру, яку називають конкурентом The Sims.

Режисером майбутньої гри-симулятора життя стане Род Хамбл, найбільш відомий своєю роботою над The ​​Sims 2 та The Sims 3.

Life by You, скріншот: YouTube

Коли вийде Life by You

Life by You використовує усталену формулу The Sims, вводячи бездоганний відкритий світ, діалоги, що настроюються, і можливість контролювати будь-якого персонажа в будь-який час.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Гра вийде у ранньому доступі 5 березня 2024 року. Як пояснив режисер Род Хамбл, студія уважно прислухалася до відгуків шанувальників та партнерів студії у спільноті модифікаторів.

Life by You, скріншот: YouTube

Таким чином, Paradox Tectonic представляє кілька відчутних покращень. Однак, для їх впровадження необхідно перенести випуск раннього доступу Life By You до початку 2024 року.

Ці оновлення включають візуальні поліпшення, вдосконалення ігрового процесу, оновлений інтерфейс користувача, додаткові інструменти модифікації, виправлення помилок і дві нові мови.

Гра вже підтримує англійську, французьку, іспанську та німецьку мови, але Paradox Tectonic планує додати до збірки раннього доступу італійську та португальську мови.

Візуальні покращення Life by You включатимуть кращу анімацію, більш докладні моделі персонажів, покращене освітлення та нові візуальні ресурси.

Нагадаємо, Electronic Arts принизила FIFA, випустивши свою гру про футбол: дата виходу і що буде цікавого.

Раніше повідомлялося, фестивалі, вилуплення черепах, свято Острову і навіть змагання з риболовлі: таємниці про Сулані у Sims 4.

Також, геймплей "GTA 6" просочився в мережу: витік показує головного героя та неймовірну графіку.