Безкоштовне оновлення для популярної гри-симулятора життя The Sims 4 не тільки додало волосся на тілі. Можливо, воно випадково додало до гри «інцест».

Відповідну посаду оприлюднили на порталі «DailyStar»

Патч, випущений 26 липня, обіцяв багато довгоочікуваних функцій для гри.

До них відносяться нові «бажання та страхи», що дозволяють гравцям більшою мірою налаштовувати особи своїх симів; вигнуті стіни у редакторі будівель гри; волосся на тілі та сексуальна орієнтація персонажів; плюс оновлення, які роблять симів смартфонами, схожими на айфони.

The Sims 4: скрін

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Однак іноді ігрові виправлення можуть призводити до непередбачених наслідків. Тисячі геймерів звернулися на Reddit та інші місця, щоб вказати, що зміни у оновленні романтичних «бажань» не виключають членів сім'ї симів із внутрішньоігрових відносин.

Один з користувачів Reddit написав: «Чому у моєї сімки виникає забаганка просити свого сина стати її хлопцем?»

Внутрішньоігрова підказка додає: «Романтично та офіційно — не забудьте скріпити поцілунком!»

Інший гравець поділився звітом про помилку, в якому стверджувалося, що сим-чоловік хотів попросити свою сестру-близнюка стати його дівчиною.

Третій написав: «Я б теж злякався, якби захотів зробити свого сина своїм хлопцем», маючи на увазі шокований вираз обличчя персонажа.

Патч також додав помилку швидкого старіння, коли сіми гравців виростають з немовлят у людей похилого віку за лічені хвилини.

"Sim Guru Nick", дизайнер якості в команді Sims 4 для EA, сказав, що компанія знає про цю проблему і намагається її виправити.