WB Games підтвердила, що версії Hogwarts Legacy для PS4 та PS5 матимуть додатковий квест та рецепт зілля (ексклюзивно для цих платформ).

Цю новину надали на порталі про ігри «gamesradar»

Контент був уперше виявлений у PlayStation Network, в якому непомітно перераховувався «ексклюзивний квест» для всіх версій гри для PlayStation, включаючи стандартне видання. Люди, звичайно, досить швидко помітили доповнення і звернулися до Твіттера, щоб попросити роз'яснень у менеджера спільноти «Спадщина Гоґвортсу» Чендлера Вуда.

Вуд підтвердив: «Гравці PlayStation отримують ексклюзивний квест, а PlayStation, які оформили попереднє замовлення, отримують рецепт зілля Felix Felicis». Він також додав, що «невдовзі буде більше інформації про це».

Подальші подробиці ексклюзивного для PlayStation квесту та рецепту зілля тримаються в секреті, але примітно, що взагалі є якийсь ексклюзивний для платформи контент. Незважаючи на те, що гра була представлена ​​під час демонстрації Sony PS5 у вересні 2020 року, вона була швидко підтверджена для інших платформ, включаючи Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch та ПК. Ні WB Games, ні Sony офіційно не оголосили про будь-яку ексклюзивну угоду досі, у твіттері-відповіді від менеджера ігрової спільноти.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Варто зазначити, що ексклюзивний квест – це бонус для всіх, хто будь-коли отримає копію гри на PS4 або PS5, а рецепт зілля – це нагорода за попереднє замовлення для тих, хто заблокує свою копію гри перед її запуском. Вуд підтвердив, що всі попередні замовлення Hogwarts Legacy PlayStation, фізичні чи цифрові, вони будуть супроводжуватися рецептом бонусного зілля.

Як повідомляв портал "Знай", культова гра "Horizon Zero Dawn" отримає свій серіал.

Нагадаємо, гра "Dead Island 2" з'являється з датою релізу та цікавими подробицями.