До того, як буде представлена серія Huawei Mate 40, залишиться всього кілька днів. Передбачається, що модельний ряд буде включати чотири моделі: Mate 40, Mate 40 Pro, Mate 40 Pro Plus і Mate 40 RS.

Смартфони будуть оснащені першим 5-нм чіпом Huawei, Kirin 9000, і результати тестів показують, що він буде відставати від Apple A14 Bionic, Qualcomm Snapdragon 875 і Samsung Exynos 2100. Тепер в Мережу злили і ціни на майбутні смартфони.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що Mate 40 Pro буде коштувати близько 1100 Євро (~ 1295 доларів), Pro Plus буде коштувати 1400 Євро (~ 1648 доларів), а модель RS буде коштувати 2500 євро (~ 2943 долари).

Зайве говорити, що за чутками ціни досить високі і можуть поставити нові телефони в невигідне становище в порівнянні з флагманами, такими як OnePlus 8T і iPhone 12.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Huawei P30 Pro

Враховуючи, що Huawei більше не може ні виробляти, ні купувати чіпи преміум-класу, може пройти багато часу, перш ніж ми побачимо ще одну флагманську серію від компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що iPhone 12 розкуповують з неймовірною швидкістю. Повідомляється, що на території США зробити попереднє замовлення вже неможливо - доведеться чекати свіжих поставок. Відзначимо, що такого результату не очікувала навіть сама компанія Apple.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple відразу ж після виходу нових iPhone знімає з виробництва застарілі моделі. Однак, цього разу нам доведеться попрощатися з торішніми смартфонами, які складають конкуренцію новеньким iPhone 12.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск закручує гайки новим власникам Tesla. Повідомляється, що раніше діяла гарантія, завдяки якій в перші 7 днів після покупки авто власник може її повернути назад і отримати повне відшкодування.