Президент Facebook Facebook Instagram Нік Клегг заявив, що компанія відхилила 2,2 мільйона оголошень у Facebook та Instagram, оскільки реклама намагалася "перешкодити голосуванню" на майбутніх президентських виборах у США, повідомляє Agence France-Presse. З тих же причин, гігант соціальних мереж відкликав 120 000 повідомлень і розмістив попередження на 150 мільйонах повідомлень з тих же причин, додав Клегг.

Читайте Знай в Google News!

Про це Клегг виступив в інтерв'ю французькій газеті Journal du Dimanche. Він сказав, що Facebook використовував штучний інтелект, який "дозволив видалити мільярди повідомлень і фальшивих акаунтів ще до того, як про них повідомлять користувачі", і зазначив, що компанія співпрацює з 70 ЗМІ, в тому числі п'ятьма у Франції, для перевірки інформації.

смартфон, фото Pxhere

Facebook Instagram представив цю програму перевірки фактів після виборів 2016 року та додав її до Instagram минулого року. З тих пір програма розширилася і тепер включає групи в Facebook, де часто поширюється дезінформація. Однак програма перевірки фактів дала неоднозначні результати: перші партнери Snopes і ABC покинули партнерство.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi висміяла Apple за відсутність адаптера в коробці з iPhone 12. Втім, яблучна компанія робить це заради зменшення шкоди для екології, але в Xiaomi вирішили над цим жартувати. Деякі з користувачів не оцінили почуття гумору від китайської корпорації.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple представила бездротові навушники за 50 доларів. Повідомляється, що компанія випустила аксесуар не під своїм брендом, але характеристики за таку ціну цілком собі непогані. Меломани точно оцінять.

Також Знай.uа повідомляв, Windows 10 вносить великі зміни в роботу ОС. Повідомляється, що драйвер невідомого походження встановлюватися на пристрій не будуть, і все це зроблено заради безпеки.