Команда популярного месенджера WhatsApp скоро запустить довгоочікувану багатьма користувачами функцію. Йдеться про підтримку одночасної роботи з декількох пристроїв з одним обліковим записом.

Читайте Знай в Google News!

За даними WABetaInfo, функція вже знаходиться на завершальній стадії розробки. І наступним кроком буде запуск відкритого бета-тестування командою WhatsApp. Джерело рекомендує всім, хто хоче спробувати ці функції, переконатися, що вони використовують бета-версії WhatsApp для Android і iOS.

WhatsApp

На даний момент ми знаємо про цю функцію, і один обліковий запис WhatsApp зможе працювати на чотирьох пристроях одночасно.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Користувачі WhatsApp мріють про реальну підтримку декількох пристроїв з моменту запуску месенджера в 2009 році. Синхронізація між пристроями при одночасній роботі WhatsApp просто не передбачена. В даний час WhatsApp дозволяє підключати до облікового запису тільки один пристрій. Навіть настільна версія WhatsApp може працювати тільки разом із запущеним додатком на смартфоні, створюючи його дзеркало.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, хакери успішно зламавши iOS 14 через тиждень після її виходу. тепер користувачі зможуть встановити джейлбрейк. Правда, все це робиться на страх і ризик власника смартфона, так як гаджет може вийти з ладу в невідповідний момент.

Як повідомляв Знай.uа, ігрова бібліотека Steam навчилася показувати новини геймерам. Інформація буде братися з ігрових ЗМІ, так що кожен зможе для себе відкрити джерело корисної інформації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google відмовляється від платних розширень в браузері Chrome. Повідомляється, що деякі зловмисники отримували гроші у користувачів за допомогою обману. Пошуковик вирішив відмовитися від такої можливості, щоб користувачі були в безпеці.