Система входу в систему Apple "Увійти через Apple" більше не буде працювати з обліковими записами Epic Games 11 вересня, заявила сьогодні Epic. Нове обмеження-ще одна жертва триваючої сварки між Apple і Epic.

Apple Watch, gettyimages

Якщо в даний час ви використовуєте "Увійти через Apple" для свого облікового запису Epic, Epic повідомляє, що вам необхідно оновити свій обліковий запис з новими обліковими даними до 11 вересня, щоб зберегти доступ. Epic підготувала керівництво про те, як зробити це оновлення, якщо вам це потрібно. Epic також заявляє, що, можливо, зможе відновити ваш обліковий запис вручну після того, як опція "Увійти через Apple" зникне, але вам доведеться зв'язатися зі студією безпосередньо.

Apple вимагає, щоб розробники використовували свою систему єдиного входу, якщо вони пропонують будь-які інші сторонні варіанти і хочуть, щоб їх додатки були в App Store - імовірно, це рушійний фактор, що стоїть за Epic, що пропонує послугу в першу чергу в якості фактора входу.

Apple, gettyimages

Популярні новини зараз

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Виплати у жовтні: пенсіонерів засмутили оголошенням

Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію

Показати ще

Epic твітував про майбутні зміни в ряді своїх облікових записів Twitter, включаючи основний обліковий запис Epic Games, обліковий запис Fortnite Status та обліковий запис Unreal Engine 5. Такий широкий діапазон, ймовірно, пов'язаний з тим, що облікові записи Epic Games охоплюють не тільки можливість грати в популярну студію Fortnite - вони також використовуються для входу в Epic Games Store, доступу до порталу розробників Epic і багато чого іншого.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.