В даний час Huawei все ще випускає смартфони з Android. Однак ці пристрої не постачаються з Google Mobile Services (GMS), що означає, що вони не матимуть деяких функцій. Десь минулого року Huawei запустила власну операційну систему - HONGMENG OS або Harmony OS. На даний момент ця система використовується тільки для смарт-екранів Huawei та інших продуктів. Ходять чутки, що в цьому році цю систему буде використовувати більш широкий спектр пристроїв Huawei. Однак для смартфонів ОС ще не зовсім готова.

Читайте Знай в Google News!

У недавньому інтерв'ю генерального директора Huawei по роботі зі споживачами Ю Чендонга запитали про терміни використання HarmonyOS на мобільних телефонах. За його словами, цього року цього не відбудеться, але ось наступного року цілком ймовірно, що на ринку з'явиться перший смартфон з новою ОС. Це означає, що якщо ми коли-небудь побачимо HarmonyOS на смартфоні, це станеться не раніше, ніж наступного року.

На конференції розробників Huawei 2019 року Yu Chengdong офіційно представив власну операційну систему Hongmeng. Англійська назва цієї системи-HarmonyOS. Hongmeng 2.0 офіційно з'явиться на конференції розробників Huawei, яка відбудеться у вересні цього року. Версія 2.0 цього року відкриє продуктові термінали, такі як ПК, годинники та автомобілі.

Huawei, gettyimages

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.