Porsche 718 Boxster Spyder встановив новий рекорд Гіннеса як найшвидший автомобіль в "слаломі".

Читайте Знай в Google News!

Рекорд був встановлений з 16-річною Хлоєю Чемберс за кермом. Чемберс в даний час бере участь у ряді гонок, і Boxster Spyder, на якому вона керувала, був повністю стандартним, включаючи його шини. Під час заїзду Чемберс обїїхала 51 конус за 47 секунд.

"Це виглядає легко, але насправді це не так-їхати між 50 конусами якомога швидше, намагаючись побити рекорд і знаючи, що я не зможу торкнутися жодної для рахунку - я безумовно відчула тиск", - сказала Чемберс.

"Ми дуже пишаємося тим, що Хлоя встановила рекорд", - додав президент і генеральний директор Porsche Cars North America Клаус Зеллмер. "З усієї родини Porsche ми сердечно вітаємо-ми раді, що змогли підтримати Хлою в її амбітній спробі встановити рекорд і поділитися своїм полегшенням від того, що вона виявилася успішною".

Популярні новини зараз

15% чи 20% податку: скільки зобов'яжуть сплачувати пенсіонерів

З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат

Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.