У недавньому звіті стверджується, що Apple вимагає від постачальників виробити в цьому році 75-80 мільйонів мобільних телефонів з 5G. звичайно, це тільки приблизна оцінка (навіть при тому, що цифра все ще дуже велика). На даний момент ми не можемо сказати, чи здатні постачальники Apple виробляти таку кількість.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в кінці жовтня Apple проведе захід, на якому представить моделі iPhone 12, Apple Watch Series 6 і давно обговорювані AirTags. Крім того, є також повідомлення про подію Apple у вересні. Однак головним героєм вересневого заходу Apple стане нова серія iPad.

Джоні Айв, головний дизайнер Apple

Згідно з новим звітом DigiTimes, майбутній iPhone 12 в цьому році буде оснащений лазерним датчиком LiDAR (раніше в основному використовувався в автомобільній промисловості), який вже з'явився в iPad Pro 2020 року.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди

За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.