Mercedes врізався в заправку, і це зняли на відео.

Як бачите, Mercedes їхав по крайній лівій смузі, коли він в'їхав у ділянку дороги, залитий водою. Зрештою водій втрачає контроль, і його задня частина вилітає на 90 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Mercedes знову набирає обертів, але тепер машина спрямована прямо на заправну станцію. В результаті, автомобіль врізається в бензонасос.

Незабаром після цього задня частина врізається в пікап, припаркований біля наступного насоса. Потім Mercedes злітає в повітря, потім падає на землю і зупиняється.

Популярні новини зараз

Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони

Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення

Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця

90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних

Показати ще

На щастя, схоже, що ніхто не постраждав, так як водій і пасажир виходять з машини. "Мерседесу" пощастило менше, так як автомобіль отримав серйозні пошкодження передньої частини кузова: були пошкоджені капот, бампер, решітка радіатора і фари. Задня частина також постраждала від зіткнення, але ступінь непомітна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.