Cadillac Lyriq очолить просування бренду електромобілів, і президент GM в Північній Америці Стів Карлайл заявив, що серійна модель буде коштувати менше 60 000 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Автомобіль складе конкуренцію ряду інших електричних кросоверів, включаючи Audi E-Tron, Jaguar I-Pace і Tesla Model X.

Lyriq буде їздити на новій платформі електромобіля GM і надійде у виробництво в кінці 2022 року. Модель буде пропонуватися з заднім і повним приводом, а останні версії будуть оснащені двома електродвигунами.

Живлення буде здійснюватися від акумуляторної батареї Ultium ємністю близько 100 кВтг. Це дозволить Lyriq мати запас ходу більше 300 миль (483 км) без підзарядки. Власники також можуть розраховувати на швидку підзарядку, так як кросовер буде підтримувати рівень зарядки 2 (до 19 кВт) і швидкість швидкої зарядки постійного струму більше 150 кВт.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Lyriq обіцяє бути високотехнологічним, оскільки він буде оснащений Super Cruise, а також 33-дюймовим світлодіодним дисплеєм. Серед інших новинок-вдосконалена система шумозаглушення і аудіосистема AKG Studio з 19 динаміками, яка обіцяє забезпечити "виключно чітке і точне відтворення звуку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.