Згідно з новим дослідженням аналітика Мінг-Чи Куо, опублікованому MacRumors, у одного з постачальників об'єктивів Apple для майбутніх моделей iPhone 12, що не належать до категорії Pro, виникають проблеми з якістю. Однак ці проблеми навряд чи вплинуть на графік поставок Apple, якщо припустити, що інший основний постачальник Apple може компенсувати різницю.

фото Apple

Куо каже, що Genius Electronic Optical виявила проблеми з розтріскуванням покриття на ширококутному об'єктиві камери, призначеному для молодших моделей iPhone 12 з діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма. Проблема виникла під час тестування при високій температурі/високій вологості (HTHH) і призведе до затримок у постачанні компонентів для майбутніх iPhone.

Іншим постачальником цих об'єктивів Apple є Largan, і Куо каже, що компанія не має жодних проблем з якістю, вказуючи на те, що Apple зможе віддати пріоритет поставкам від Largan, щоб дотримуватися свого графіка випуску.

iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.