Apple почне перемикати Mac на свої власні процесори на базі ARM пізніше в цьому році, але ви не зможете запустити Windows в режимі Boot Camp на них. Microsoft тільки ліцензує Windows 10 на ARM виробникам ПК для попередньої установки на новому обладнанні, і компанія не надала копії операційної системи для тих, хто ліцензує або вільно встановлює їх.

робота за ноутбуком, фото Pxhere

“Microsoft ліцензує Windows 10 тільки на ARM для OEM-виробників”, - каже представник Microsoft в заяві для The Verge. Ми запитали Microsoft, планує вона змінити цю політику, щоб дозволити Windows 10 на комп'ютерах Mac на базі ARM, і компанія каже, що “в даний час нам більше нічого ділити”.

Windows 10, gettyimages

Apple тісно співпрацює з Microsoft, щоб забезпечити готовність Office для комп'ютерів Mac на базі ARM пізніше в цьому році, але компанія не згадала про відсутність підтримки Boot Camp на WWDC.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Можливо, компаніям вдасться домовитися, але на це потрібен час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.