В останній час стався цілий ряд крадіжок в дилерських центрах, а остання включає в себе Bentley Continental GT, який був вкрадений прямо з виставкового залу.

Згідно Fox 17, злодії вдерлися в Elhart Hyundai і зуміли викрасти чотири різних автомобіля, в тому числі Hyundai Palisade і Genesis G70, а також Chevrolet Impala і Ford Fusion.

Хоча це досить значний улов, злодії не були зав'язати з цим кримінальним справою. Замість цього вони відвезли викрадені машини в Європейський Автохаус, де проникли в автосалон уживаних автомобілів.

Потім вони обшукали дилерський центр у пошуках ключів і зуміли знайти ключі, що належать Continental GT. Те, що сталося потім, досить шалено, коли проїхали прямо через двері виставкового центру.

Поліція прибула, коли злодії йшли, і це призвело до погоні за вкраденим Ford Fusion. Однак водієві вдалося знищити машину і піти.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

MLive повідомляє, що протягом приблизно двох тижнів у дилерів в районі Гранд-Рапідс було викрадено понад 36 автомобілів, і деякі з них використовувалися для вчинення інших злочинів, таких як зломи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.