Складаний iPhone нарешті позбавиться вирізу вгорі екрана, де поки що мають систему FaceID. Новий смартфон отримає дактилоскопічний датчик, який розмістять на бічній частині пристрою. Звичайно, це лише концепт, і досі неясно, чи зможе компанія надати такий гаджет в найближчі роки. Враховуючи невдачі інших виробників, яблучна корпорація навряд чи захоче повторювати їх долю.

iPhone 11, gizchina

Є також інформація, що це не буде гнучкий дисплей, а новинка буде складатися з двох окремих екранів. Іншими словами, компанія може з'єднати 2 iPhone 11 в один, додавши шарнір між ними. Правда, це лише один з концептів, так що до реалізації ще далеко.

По дизайну, то смартфон з боків буде округленим, як iPhone 11. FaceID реалізують через основну камеру.

iPhone flip, скріншот

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Виробник скла Gorilla Glass вже повідомляв, що якщо все піде добре", нове покоління гнучкого покриття, стійкого до подряпин, повинен з'явитися на ринку вже в 2021 році. Така технологія дозволить виробникам смартфонів випускати свої гнучкі девайси без серйозних поломок в майбутньому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.