TSMC випустить новий чіпсет Aion Bionic для Apple вже в цьому місяці. Новий SoC, ймовірно, знаменує вступ компанії в еру 5G з прийдешніми смартфонами серії iPhone 12. Виробник чіпів є одним з найбільших в світі виробників напівпровідникового устаткування.

iPhone 12, gizchina

Повідомляється, що виробництво чіпсетів почнеться вже на початку липня. Хоча Apple не підтвердила iPhone 5G в 2020 році,смартфон буде використовувати новий 5-нм процес. Схоже, що компанія вже розмістила оптові замовлення у напівпровідникового гіганта.

Новий біонічний SoC A14 буде мати у своєму складі до 15 мільярдів транзисторів у порівнянні з 8,5 мільярдами, встановленими на більш старих A13. Очікується, що новий модем Snapdragon X60 5G забезпечить новітню підтримку 5G для всіх моделей iPhone 12.

iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз

Скільки відпочиватимуть школярі: стало відомо, коли дітлахи підуть на канікули

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

Від 16 тисяч гривень: у скільки обійдеться захист від мобілізації

У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше

Показати ще

Нагадаємо, що смартфони покажуть публіці вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розробила новий бюджетний планшет. Мова йде від iPad 8, який буде продаватися за низькою ціною, однак, отримає потужний процесор, який встановлений в iPhone 10.

Як повідомляв Знай.uа вихід довгоочікуваної гри Cyberpunk 2077 знову перенесли. Тепер фанатам доведеться почекати до кінця осені. І хоча розробники заявили, що вся гра готова, додатковий час знадобилося на балансування гри.

Також Знай.uа повідомляв, що водій Aston Martin Vanquish розбив автомобіль і зник з місця ДТП. Тепер автомобіль може опинитися на звалищі, якщо водій за ним не прийде.