Suzuki Jimny, ймовірно, вмістився б в задній частині Hummer H1, але не помиляйтеся, це справжній позашляховик з усіма наворотами, включаючи шасі з кузовом на рамі, трансмісію з низькою дальністю, короткі свеси і повнопривідний автомобіль.

Hummer H1 vs Suzuki Jimny, скріншоти

У той час як новий Jimny міг би пробиратися через ліс, долаючи більшість перешкод, H1 змінив курс. Однак вони зустрілися не далеко від цивілізованого світу, а на порожньому аеродромі, який використовувався в якості поля битви для серії випробувань.

Перший - це стара добра гонка, і ніхто не міг здогадатися, хто переможе. H1 комплектується 6,5-літровим турбодизелем V8 з 197 л. с. і 430 фунт-фут (583 Нм) крутного моменту. Jimny, з іншого боку, важить 2 425 фунтів (1,1 тонни) і оснащений 1,5-літровим двигуном потужністю 101 л. с. і 96 фунт-фут (130 Нм).

Результати перегони на відео.

Популярні новини зараз

Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману

Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів

ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впроваджує в свої додатки сервіс для відеоконференцій Meet, яке є прямим конкурентом додатком Zoom. Meet Володіє тими ж функціями, що і її головний конкурент, але цей сервіс робився руками фахівців Google.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли схожість динозаврів з черепахами. Учені з'ясували, що у динозаврів були м'які яйця, які вони закопували в землю, як черепахи. Однак, з еволюцією вони отримали тверду шкаралупу.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Tesla готується завоювати китайський ринок. Повідомляється, що корпорація хоче увірватися на ринок Китаю, так як Tesla користується величезною популярністю серед електрокарів. Можливо, на території Китаю вони теж будуть фаворитами.