У квітні Motorola нарешті показала свою нову флагманську лінійку, представлену у формі Motorola Edge і Motorola Edge +. Що стосується “флагманської родоводу”, то Edge + став справжнім флагманом з OLED-дисплеєм з частотою 90 Гц і технологією Snapdragon 865 SoC. Телефон був досить важливим кроком для Motorola після довгої перерви. В останні роки компанія зосередилася на пристроях середнього і бюджетного рівня. Однак тепер він знову готовий конкурувати в преміальному сегменті. На жаль, флагманські пристрої містять багато дорогих компонентів, і якщо щось йде не так, як планувалося, збиток може бути значним. Згідно з недавнім звітом, недавно випущений Motorola Edge + вже має проблеми з екраном.

MOTOROLA EDGE+, gizchina

Ще минулого місяця власник Motorola Edge + розмістив на форумах підтримки Motorola інформацію про проблеми з флагманом. Користувачі бачили досить великі фіолетові плями по краях дисплея після довгого використання телефону. Згідно зі звітом, плями зникли після того, як телефон деякий час остигав після роботи, але в кінцевому підсумку вони знову з'являлися. Після первісного поста кілька користувачів повідомляли про одну і ту ж проблему, і тема тепер має довжину понад 8 сторінок. Ви можете побачити, наскільки серйозна проблема, перевіривши зображень нижче.

MOTOROLA EDGE+, gizchina

Що ще гірше, сьогодні вранці адміністратор форуму Motorola розмістив ще один коментар. За його словами, проблеми з відображенням “можуть бути занадто складними, щоб їх можна було вирішити” з оновленням програмного забезпечення в деяких випадках. Іншими словами, компанія вважає, що оновлення може вирішити проблему для деяких користувачів, але не для всіх.

Популярні новини зараз

Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

Це серйозна проблема, особливо для користувачів смартфонів за 1000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти склали список країн з найбільш швидким інтернетом. Комнен ж, Україна потрапила в список, правда на 58 місці. Повідомляється, що нас навіть випередили деякі африканські країни.

Як повідомляв Знай.uа легендарний Flash Player зникне з мережі вже до кінця 2020 року. Компанія вирішила “поховати” застарілий плеєр, так як на його місце прийшла гідна альтернатива. Повідомляється, що 31 грудня плеєр офіційно зникне.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple випустить бюджетний планшет iPad 8, а його начинка точно порадує публіку. Так, процесор далеко не топовий, але його більш ніж достатньо для роботи iPhone XR.