Кілька років тому був час, коли Lamborghini Aventador, особливо у вигляді SV, був одним з найшвидших суперкарів на ринку. Але зараз все змінилося.

Гонка суперкарів, скріншоти

Під час серії тестів продуктивності CarWow порівняв Ferrari 488 Pista і McLaren 720S з Aventador SV, щоб побачити, хто з них вийде на перше місце. На папері автомобілі мають приблизно однакові показники.

У першій гонці з постійним стартом, задній привід 720S і 488 Pista борються за тягу, у той час як Aventador S зривається з траси завдяки своїй системі повного приводу.

Що особливо дивно в продуктивності, пропонованої Ferrari 488 Pista і McLaren 720S, так це те, що теоретично вони слабкіше Aventador і конкурують з Huracan. З іншого боку, Aventador - найстаріший з трьох, і цей тест показує, як швидко розвивався сегмент “молодших” суперкарів.

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагман Huawei 40P розчарував експертів якістю звучання динаміків. І хоча смартфон має одну з кращих камер на сьогоднішній день, динаміки сильно псують загальне відчуття від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа користувачі Windows 10 виявили новий баг. Повідомляється, що тобі принтери, які з'єднуються з комп'ютером через USB-порт не можуть працювати з ОС, пристрій просто не бачить його.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nubia представила незвичайний смартфон. Гаджет має прозору задню кришку, через яку можна розгледіти чіпсет, акумулятор і вентилятор, який охолоджує гаджет.