Знамените Adobe Photoshop давно відомо не тільки користувачам ПК, але і власникам пристроїв Android і iOS. Ще один новий продукт від творців популярного графічного редактора тепер доступний в Google Play і App Store. Новий додаток поєднує в собі зйомку і швидку обробку мобільних фотографій. Вони називають це Adobe Photoshop Camera.

Adobe Photoshop Camera використовує алгоритми штучного інтелекту Sensei для розпізнавання об'єктів на фотографіях, а потім автоматично пропонує відповідні контекстуальні фільтри. Крім того, він може використовуватися не тільки для постобробки зображень, але і в режимі реального часу безпосередньо в редакторі.

ADOBE PHOTOSHOP CAMERA, Adobe

Додаток, за словами розробників, призначене для спрощення редагування фотографій, що робить участь користувача в процесі мінімальним. “З коробки” доступно більше 80 фільтрів для власників пристроїв на Android і iOS.

ADOBE PHOTOSHOP CAMERA, Adobe

Популярні новини зараз

Росія готує нові удари: окупанти прагнуть змусити українців жити у страху щодня

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Також доступна можливість ручної обробки - користувачі можуть незалежно налаштовувати такі деталі, як тіні, відблиски і експозиція. Крім того, у вбудовану колекцію спецефектів входять роботи різних художників, і при бажанні ви можете створювати свої власні пресети. Також ще однією особливістю програми є функція видалення і заміни фону навколо виділеного об'єкта на зображенні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.