Всього за місяць видалено з Google Play сервіс Zynn зумів стати найпопулярнішим додатком у США.

Сервіс Zynn від китайського стартапу Kuaishou, який з'явився на мобільних платформах зовсім недавно, майже відразу після виходу знайшов шалену популярність. Варто відзначити, що додатки є прямим конкурентом TikTok з аналогічною механікою і принципом роботи. Також повідомляється, що додаток виплачувала гроші за перегляд відео, а також за запрошених друзів. Тепер же стало відомо, що додаток видалили з Google Play.

Zynn, gizchina

Кілька великих блогерів подало в суд на Zynn за нелегальне розміщення їх роликів. Розробники проекту визнали факт плагіату, але послалися на те, що відео було завантажене користувачами сервісу, а відстежити його оригінальність неможливо. Щоб знову повернутися на платформу Google розробники програми додали функцію скарги на відео.

смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Однак, досі невідомо, коли додаток знову стане доступним. Тепер вже і представники TikTok судяться з розробниками за плагіат.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.