Компанія HTC розмістила на своєму офіційному сайті перший постер із зображенням майбутнього смартфона, який поки можна побачити частинами, однак і цього достатньо, щоб зробити певні висновки. Що дивно, у мережі не раз ходили чутки і закриття компанії. Навіть фірмові програми з Google Play зникли, що вже багато про що говорило.

HTC новий смартфон

Що стосується новинки, смартфон оснащений фронтальною камерою, яка врізана в лівий верхній кут дисплея, а також основною камерою, модулі якої розташовані вертикально в один ряд. Типовий дизайн для сучасного флагмана 2020 року.

Презентація смартфона відбудеться 16 червня, от тільки на даній стадії залишається питання, чи йдеться про моделі середнього класу Desire 20 Pro або про повноцінне флагманське пристрій з підтримкою мереж п'ятого покоління. Подивимося, що нам покаже компанія, яка вже 2 роки не показувала свої смартфони, а ді взагалі про неї всі вже встигли забути.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.