Китайський гігант, що виробляє акумулятори для електромобілів для Tesla і Volkswagen, розробив акумулятор, який має ресурс у мільйон миль.

“Компанія Amperex Technology Co Ltd” (CATL) готова випустити батарею, термін служби якої становить 16 років і 2 мільйона кілометрів (1,24 мільйона миль), сказав голова правління Цзен Юйцюнь в штаб-квартирі компанії в Нинде, в провінції Фуцзянь на південному сході Китаю. За даними BloombergNEF, гарантії на батареї, які використовуються в даний час в електромобілях, охоплюють близько 150 000 миль або вісім років.

Tesla, carscoops

Продовження терміну служби розглядається як серйозний крок вперед, оскільки пакет можна використовувати повторно у другому транспортному засобі. Це зменшило б витрати на володіння електромобілем, що позитивно для галузі, яка прагне відновити імпульс продажів, втрачений із-за спалаху коронавіруса і падіння цін на нафту, що зробило бензинові автомобілі більш конкурентоспроможними.

Суперкар от Tesla, motor1

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.