Перед вам унікальний позашляховик, побудовані тюнерами з США, і цей автомобіль отримав назвою Fab Fours.

Позашляховик Kymera побудували на базі Chevrolet Colorado 2015 року, хоча від базового авто практично нічого не залишилося.

Kymera, скріншот відео

Для початку, Kymera не переднємоторний автомобіль. Це не звичайний двигун, а 5,9-літровий дизельний двигун Cummins V8, оснащений парою турбокомпресорів, тому тепер він забезпечує потужність 650 л. с. і викидає клуби чорного диму при кожному торканні педалі газу.

Однак, не тільки двигун робить авто унікальним. Автомобіль оснащений абсолютно новою підвіскою, включаючи масивні амортизатори і пружини Fox, а також використовує осі для військових авто. Більш того, він має систему рульового управління задніми колесами, що означає, що він дуже маневрений, незважаючи на свої розміри.

Популярні новини зараз

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Повідомляється, що позашляховик краще всього підходить для підйому по скелях з важким позашляховим стежках або пробивання через пустелю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.