Його зовнішній вигляд може бути таким же суперечливим, як і раніше, але Honda Civic Type R Limited Edition 2020 року стає все більш популярним настільки, що недавно він був розпроданий в Канаді всього за чотири хвилини.

Ще до того, як на початку цього року був випущений легкий Civic Type R Limited Edition, всі 20 автомобілів, що прямують у Великобританії, були продані. У Канаді, куди прямує 100 одиниць, знадобилося всього чотири хвилини для продажу всіх 100 авто. Зазначимо, що для бронювання авто потрібно внести заставу в 1000 доларів.

Усі моделі Honda Civic Type R Limited Edition 2020 року випуску, незалежно від ринку, пофарбовані в яскраво-жовтий колір Phoenix Yellow, також відомий в Європі як Sunlight Yellow.

Honda Civic Type R Limited Edition, carscoops

Civic Type R Limited Edition продовжує використовувати знайомий 2,0-літровий чотирициліндровий двигун VTEC з безпосереднім уприскуванням і турбонаддувом, розрахований на 306 л. с. і 295 фунт-фут (400 Нм), у поєднанні з шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.