Microsoft випустила велике оновлення операційної системи Windows 10. Дуже скоро його автоматично отримувати користувачі. Однак, це оновлення принесе не тільки нові функції, але і позбавить деяких послуг. Будемо сподіватися, що чергове оновлення не викличе масові поломки комп'ютерів, як то було раніше.

Разом з тим Microsoft прибрала з системи кілька функцій, які компанія визнала застарілими.

Синій екран смерті Windows, pexels.com

Windows To Go - це функція, завдяки якій можна завантажувати систему з USB-накопичувача. Її випустили під час виходу Windows Схоже, компанія розробить іншу систему завантаження ОС з флешки.

Крім того, зникне пошук і відтворення музики в голосовому помічнику Cortana, також зникнуть функції управління елементами розумного будинку. Схоже, ніхто голосовими помічниками в компанії не займається.

Популярні новини зараз

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Синій екран смерті Windows, pexels.com

За заявами Microsoft, компанія впроваджує це оновлення для всіх користувачів найближчим часом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.