Компанії Microsoft і Sony скоро випустять наступне покоління ігрових консолей, яке повинно підняти графіком в іграх на новий рівень. Між тим ресурс LearnBonds.com підрахував, що за всю історію ігрових приставок було продано 1560000000 штук. Звичайно ж, мова йде про культової Sony PlayStation 2, рекорд якої поки нікому не вдалося побити. Можливо, PS5 і зможе затьмарити другу версію, але то малоймовірно.

Фото Sony.com

Sony PlayStation 2 розійшлася тиражем в 157 680 000 пристроїв. Друге і третє місця зайняли Nintendo DS (154900000) і Nintendo Game Boy (118690000). Правда, за 2020 рік статистика може трохи змінитися.

Sony, gettyimages

PlayStation 4 поки залишається на четвертому місці, але має шанси потіснити Game Boy, якщо компанія знизить ціну на консоль. Далеко не кожен геймер купить собі дорогу PS5.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.