Пожежники із США написали пост у Facebook, щоб інформувати людей про небезпеку залишати дезінфікуючий засіб для рук в автомобілях, але не без суперечок і звинувачень в вводять в оману заявах.

Пожежна служба поділилася зображенням, що показує частину димлячої панелі внутрішньої двері автомобіля. Оскільки більшість дезінфікуючих засобів для рук на спиртовій основі, вони можуть бути надзвичайно вогненебезпечними.

“Зберігання в машині в жарку погоду, вплив сонця, що викликає збільшення світла через пляшку, і, в особливості, знаходження поруч з відкритим полум'ям під час куріння в транспортних засобах або гриля під час цих вихідних, може призвести до катастрофи”, - повідомив департамент.

Скріншот з Facebook

Ця публікація також містить посилання на додаткову інформацію від Національної асоціації протипожежного захисту у вигляді файлу PDF від червня 2010 року і відеоролика про безпеку на YouTube, завантаженого в квітні цього року.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Багато користувачі соціальних мереж не згодні з публікацією WLFD по ряду причин, починаючи з зображення, яке департамент використовував, щоб показати небезпеку залишення дезінфікуючих засобів для рук на спиртовій основі в автомобілі. Як згодом повідомляли кілька новинних агентств, у тому числі WLNS, співробітник пожежної охорони підтвердив, що це старе зображення, яке було зроблено не у Вісконсині, а замість цього з Бразилії, імовірно, після того, як пляшка дезинфікуючий засіб для рук, як повідомляється, була підпалена.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.