Космонавт Федір Юрчихін, крім основної роботи на Міжнародній космічній станції, в перервах фотографував Землю через ілюмінатор. Він зібрав невелику колекцію фотографій хмар над нашою планетою — із зворотного боку це виглядає особливо красиво. Подібних фото не так вже й багато на просторах мережі. Із зворотного боку видно, наскільки великі хмари.

Фото хмар з МКС, instagram.com/roscosmosofficial/

до Речі, камера для таких фото підійде і звичайна, ось тільки для неї потрібен штатив. Дивовижні фото.

Фото хмар з МКС, instagram.com/roscosmosofficial/

Фото хмар з МКС, instagram.com/roscosmosofficial/

Популярні новини зараз

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.