У цьому році Google може прийняти рішення про двох безпрецедентних кроків: представити Pixel 4a з дуже привабливою ціною і відмовитися від флагманської начинки для Pixel 5.

Цікавий опитування був знайдений в додатку Google Opinion Rewards. У ньому користувачам пропонується висловити свої уподобання, який смартфон вони хотіли б придбати. Google Pixel за 349 доларів або висококласне пристрій з ціною 699 доларів. Серед відмінних особливостей бюджетного телефону Pixel - пластиковий корпус і аудіороз'єм 3,5 мм Описуючи іншу модель, виробник вказав, що це флагманський смартфон із захистом від води і бездротовою зарядкою.

Google Pixel 4

Неважко здогадатися, що компанія має намір продати Pixel 4a за 349 доларів, але вони можуть запросити 699 доларів за Pixel 5. Цікаво, що нове покоління флагманського Pixel може коштувати на 100 доларів менше, ніж його попередник. Нагадаємо, що за Google Pixel 4 на старті продажів вони просили 799 доларів.

Смартфони, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн

Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.