Бенчмарку AnTuTu опублікував на своєму сайті рейтинг продуктивності різних чіпсетів, які використовуються в телефонах Android. На сторінці видно, як злітає ракета, і чим ближче чіп до ракети, тим швидше він працює - зараз першу позицію займає Qualcomm Snapdragon 865, який встановлений в більшості сучасних флагманах, які займають лідируючі позиції в тестах на продуктивність. Можливо, компанія випустить ігрову модифікацію цього чіпсета, і він буде працювати швидше. Втім, він беззаперечний лідер в сьогоднішньому списку.

Друге місце зайняв Samsung Exynos 990. Третя сходинка дісталася торішньому Snapdragon 855 Plus, а замикають п'ятірку найбільших рішень Kirin 990 5G і базова версія Qualcomm Snapdragon 855. У першій десятці опинилися Samsung Exynos 9825 і 9820, а також Kirin 990, 985 і 980 . У число лідерів увійшли й нові рішення MediaTek - Dimensity 1000L і Dimensity 820.

смартфон у руках, фото: pxhere

Відомо, що ці чіпсети працюють досить швидко, так що смартфони з підтримкою цих чіпсетів гарантують швидку роботу. Правда, важливу роль відіграє і сама оптимізація системи.

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям

Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.