Компанія Sony запатентувала новий смартфон лінійки Xperia, який може отримати конструкцію, яка раніше ніколи не використовувалася жодним іншим виробником. Звичайно, далеко не факт, що смартфон з'явиться на ринку взагалі. Можливо, його чекає така ж доля, як і смартфон від Meizu без отворів.

Патент Sony

Новий пристрій отримає не тільки висувну камеру, але і висувні динаміки зверху і знизу, запевняють джерела в Нідерландах. Правда, від цього може постраждати надійність, а ремонт або заміна комплектуючих може створити купу проблем.

Що цікаво, патент був поданий ще в 2018 році, а виданий лише нещодавно. Можливо, компанія не надто поспішала з розробкою даного смартфона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Терміново зверніться за субсидією: українцям зробили важливе оголошення

У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці

Показати ще

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.