Aurus Senat - досить кричущий “роллс-ройс фантом”, але, тим не менш, этвыглядит він цікаво цікаво.

Однак для Larte Design цього було недостатньо, тому вони перетворюють ультра-розкішний седан в схожий на ралі кросовер - і так, ці рендери - це не політ фантазії художників, а тизери для теперішнього, майбутнього виробництва.

В рендерингах, випущених фірмою, компанія показала, що модель буде оснащена обвісом з вуглецевого волокна, який включає агресивний передній бампер, новий капот і розширені колісні арки. “Седановер” також буде мати нові дзеркала, перероблені бічні спідниці і видатний задній спойлер.

Roll-Royce Phantom Rival, carscoops

Ми також бачимо подвійну дах і спортивний дифузор.

Популярні новини зараз

Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Компанія Larte Design заявила, що для того, щоб перетворити шикарний седан в справжній кросовер, Senat буде оснащений спеціальною підвіскою, розрахованої на “бездоріжжя”. Компанія також налаштує двигун для більшої потужності.

Поки невідомо, коли буде випущена серійна модель, але у стандартного Senat є 4,4-літровий V8 з двома турбінами, який видає 590 л. с. (440 кВт / 598 к. с.) і крутний момент 649 фунт-фут (880 Нм). Автомобіль також оснащений електродвигуном потужністю 61 к. с. (46 кВт / 62 к. с.).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.