Очікується, що Google Pixel 4a покажуть публіці до кінця цього місяця. Після його запуску акцент зміститься на смартфон Google Pixel 5, який теж покажуть в цьому році. Лінійка смартфонів Google Pixel була представлена в 2017 році. Всі попередні телефони Pixel мали флагманські чіпсети від Qualcomm. Деякі повідомлення показали, що гігант пошукової системи прийме іншу стратегію для серії Pixel 5. Ходять чутки, що п'ятий піксель не стане флагманським. XDA повідомила, що виявила в EUICCGoogle APK докази, що Pixel 5 буде працювати на Snapdragon 765 або Snapdragon 768 SoC.

Google Pixel 5, gizchina

У січні стало відомо, що нові телефони Pixel мають кодову назву Sunfish, Bramble і Redfin. Кажуть, що телефон Sunfish стане новим телефоном Pixel 4a з підтримкою Snapdragon 730. Bramble і Redfin - це кодові імена флагманських телефонів Pixel, які з'являться в цьому році. Очікується, що ці телефони вийдуть на ринок як Pixel 5 і Pixel 5 XL. Початковий код, виявлений на початку року, показав, що Snapdragon 765 SOC буде живити обидва смартфона.

смартфон, gettyimages

Нагадаємо, що Google Pixel 4a буде продаватися за ціною 350 доларів, а Pixel 5 від 699 доларів залежно від модифікації.

Популярні новини зараз

Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть

Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці

Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.